Изтриване на акаунта

    Съжаляваме, че си тръгвате. Попълнете формуляра по-долу, за да заявите изтриване на акаунта и данните си.

    Заявете изтриване на данните

    След като данните ви бъдат изтрити, те не могат да бъдат възстановени. Абонаментът ви (ако имате такъв) също ще бъде прекратен.

    Внимание: Това действие е необратимо

    След като данните ви бъдат изтрити, те не могат да бъдат възстановени. Абонаментът ви (ако имате такъв) също ще бъде прекратен.